Hoofdsponsor:

Wie is online:

We hebben 266 gasten en geen leden online

LIV Halve Marathon van Nieuwleusen

Op zaterdag 22 april 2023 organiseert Bos Bedden Loopgroep AG '85 in samenwerking met Restaurant LIV de LIV Halve Marathon van Nieuwleusen. De start is om 11.00 uur.

Inschrijven
Het inschrijfgeld bedraagt € 10,-. De inschrijving gaat open op maandag 13 februari 2023. Klik hier om je in te schrijven De inschrijving sluit op 21 april 2023 om 23.59 uur. LET OP: Er is geen na-inschrijving op de dag zelf! Het startnummer is op zaterdag 22 april vanaf 09.30 uur af te halen bij Restaurant LIV

Goed doel
De LIV Halve Marathon van Nieuwleusen steunt de Natuurboederderij BalkInn in Nieuwleusen. De Natuurboerderij BalkInn wil zich onderscheiden door het educatieve element een prominente plaats te geven. Een plek zijn waar mensen, verenigingen, organisaties die op welke manier dan ook met dier of natuur bezig zijn in het nieuwe onderkomen hun thuis kunnen krijgen. Het zal toegankelijk zijn voor de hele gemeenschap van Nieuwleusen, voor jong en oud.

Gras en hooi voor de ezels, brokjes voor de schapen. Mais voor de kippen. Een dierenarts die langskomt voor verzorging van de dieren. Vervanging van een fruitboom. Ook de diverse werkgroepen hebben plannen om nog meer mooie dingen te doen. Of het onderhoud van de gebouwen en noem maar op.

Dat kost geld. Daarom kunnen zij elk financieel steuntje in de rug heel goed gebruiken. Bij de inschrijving krijg je de mogelijkheid om een extra bedrag te doneren.

Parcours
Start en finish is aan het Oosteinde bij Restaurant LIV. Het parcours van één ronde gaat o.a. door het Staphorster staatsbos en is geheel verhard. LET OP: Met uitzondering van het start- en finishgebied is het parcours niet afgezet. Houd dus rekening met overige verkeersdeelnemers. Op drukke verkeerspunten zullen verkeersregelaars ingezet worden.

parcoursLIVHM

Kleedruimte
Bij Restaurant LIV is er een ruimte waar je je kan omkleden en waar kleding achtergelaten kan worden. Er zijn geen douches. Wel kan er gebruik gemaakt worden van de toiletten.

Routebeschrijving
De start en finish is bij Restaurant LIV, Burgemeester Backxlaan 2 in Nieuwleusen. In de nabije omgeving is er parkeergelegenheid bij de kerk en aan de Eikenlaan. Deelnemers uit de omgeving raden wij aan om met de fiets te komen.

Tijdregistratie
De LIV Halve Marathon van Nieuwleusen werkt met het IPICO Sports tijdregistratiesysteem van AV PEC. Het voordeel van dit systeem is de accurate tijdwaarneming en de mogelijkheid voor een razendsnelle verwerking van de tijden. Het is een internationaal gebruikt systeem, onder andere gebruikt bij de marathons van London en Tokyo. De uitslagen worden gepubliceerd op www.uitslagen.nl.

De chip wordt d.m.v. een tiewrap aan de veters bevestigd. Er kan niet met eigen chip gelopen worden. Na de wedstrijd dient de chip weer ingeleverd te worden. Voor een verloren chip wordt € 5,00 in rekening gebracht.

Prijzen
De drie eerste mannen en vrouwen ontvangen een prijs van Restaurant LIV. De prijsuitreiking is om 13.00 uur nabij de finish. Elke deelnemer ontvangt een medaille. 

Verzorging
Langs het parcours zijn twee waterposten en bij de finish ontvangt iedereen een flesje sportdrank of water.

Schema
Om deelnemers goed voor te bereiden op de halve marathon kunnen deelnemers elke maandag kosteloos meetrainen met Loopgroep AG '85. We verzamelen om 19.30 uur bij de ingang van Kulturhus De Spil aan de Kon. Julianalaan. Vooraf aanmelden is niet nodig.

Afterparty
Na afloop zal het nog lang gezellig zijn bij Restaurant LIV met o.a. muziek. Hou de socials in de gaten!

Extra informatie
Uw deelname aan dit evenement geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan: info@ag85.nl.

Hoofdsponsor
In het natuurrijke Vechtdal vind je LIV! De nieuwste aanwinst van de omgeving die in mei 2022 haar deuren heeft geopend. Laat je verrassen door een smaakvolle lunch of diner, classy cocktails en het excentrieke design! Klik hier om een tafel te reserveren!

restaurantLIV