Wie is online:

We hebben 195 gasten en geen leden online

Volg ons op Twitter:

LoopgroepAG85 Karin Nijlant loopt persoonlijk record bij Hardenberg City-Run https://t.co/8gjwmzdYmB https://t.co/ELvZwX0ozA
mei 23replyretweet
LoopgroepAG85 Arend Jan van de Hoek achtste bij Triathlon Brouwersdam https://t.co/yXBrX8c6qn
mei 23replyretweet
LoopgroepAG85 AG'ers in actie bij BB-lopers Baan Classic https://t.co/00jTzv1D9L
mei 23replyretweet
LoopgroepAG85 Karlo Hoeve wint ook tweede wedstrijd van de 4 van Meppel https://t.co/OuheqPOiu9 @Karloo1990
mei 23replyretweet
LoopgroepAG85 Karlo Knipmeijer in actie bij LOOP Leeuwarden https://t.co/hiUTG8tIsp
mei 23replyretweet
LoopgroepAG85 Michiel Huzen als pacer in actie bij Leiden Marathon https://t.co/K47XCEPgTq
mei 23replyretweet

Start dit voorjaar met je goede voornemens! Schrijf je in voor de startersgroep van Bos Bedden Loopgroep AG '85!

Heb je het hardlopen onder controle, maar wil je graag meer? Of je nu op zoek bent naar meer structuur in je trainingen, advies van een ervaren looptrainer of het plezier van samen hardlopen – bij Bos Bedden Loopgroep AG ’85 vind je het allemaal.

Hardlopen kan prima solo, maar dat is niet altijd makkelijk. Lopen met anderen zorgt voor meer motivatie en plezier. En door de expertise en begeleiding van een ervaren trainer word je snel een betere hardloper. Bos Bedden Loopgroep AG ’85 start daarom dit voorjaar met een startersgroep.

Of je nu een beginnende hardloper bent of een 'herintreder': Onder begeleiding van een gediplomeerde trainer werk je aan je looptechniek, je uithoudingsvermogen en ontdek je hoe motiverend het is om samen hard te lopen. Daarnaast ontvang je een schema om zelf ook nog 1 of 2 keer per week te trainen. Je traint twaalf weken gratis mee, daarna kan je besluiten om lid te worden. Het lidmaatschap kost slechts € 35,- per jaar!

Twijfel je of je het tempo bij kunt houden? Geen zorgen, we hanteren de regel ‘samen uit, samen thuis’. De voorste lopers zullen regelmatig omdraaien om de achterste lopers op te halen, waardoor je ondanks tempoverschillen toch samen kunt trainen. Ben je bang om achteraan te lopen? Dat hoeft niet want de trainer loopt achteraan!

De trainingen vinden plaats op maandagavond om 19.30 uur en de eerste keer is op 21 maart 2022. We verzamelen bij de ingang van De Spil, Kon. Julianalaan 10 in Nieuwleusen. 

De eerste training op 21 maart werd geleid door Andrea Deelstra, een Nederlandse atlete die gespecialiseerd is in de lange afstand. Zij nam tweemaal deel aan de Olympische Spelen en werd achtmaal Nederlands kampioene. Momenteel bereidt zij zich voor op de Olympische Spelen van Parijs in 2024. Zij zette deze maandagavond een leuke training in elkaar die geschikt was voor alle niveaus. Ook gaf zij een kijkje in haar eigen trainingen en gaf zij een aantal handvaten mee voor zowel de beginnende als de meer ervaren loper.

De eerste training gemist? Geen probleem, je kan nog aansluiten!

Deelname vanaf 16 jaar. Uw deelname aan de trainingen geschiedt op eigen verantwoordelijkheid en risico. De organisatie vrijwaart zich van iedere aansprakelijkheid. Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u een mailtje sturen aan: info@ag85.nl.

This form was created by ChronoForms